praktijk voor natuurgeneeskunde

Even voorstellen…

Mijn volledige naam is Carin Talboom-Leijs, geboren in 1966 te Bergen op Zoom. In 1984 heb ik mijn kanjer Hans ontmoet, waarmee ik in 1994 ben getrouwd en al sinds onze eerste ontmoeting genieten wij samen met volle teugen van elkaar en van het leven. 

 

Mijn werk is mijn passie…
Door mijn fundamentalistische instelling streef ik ernaar om, zowel bij mezelf als bij mijn clientèle, het optimale qua gezondheid eruit te halen. Hiervoor zijn wij immers zelf verantwoordelijk.

Wie gezond leeft kan veel bijdragen aan de eigen gezondheid!

Met het diploma sportmassage op zak startte ik in 1994 als zelfstandig therapeut mijn eigen praktijk. Al tijdens deze opleiding werd ik getriggerd in het ‘holistisch’ benaderen van een klacht; lichaam en geest zijn immers één. Op het gebied van natuurgeneeskunde raak je niet uitgestudeerd, tot op de dag van vandaag volg ik nog steeds cursussen en bij- en nascholing.  Wat mij heeft gebracht tot natuurgeneeskundig therapeut, die ik nu ben. 

 

Mijn interesse ligt vooral bij het zoeken naar de oorzaak van de klacht. Het liefst zo min mogelijk symptoombestrijding, wat bij pijn niet altijd mogelijk is, daar zal eerst gewerkt worden naar pijnverlichting en van daaruit kijken naar waar de winst in gezondheid te behalen valt.
Elke hulpvraag is weer een uitdaging waar we samen naar gaan kijken en samen mee aan de slag gaan. De klachten die tot nu toe in mijn praktijk de revue zijn gepasseerd, zijn zeer divers; van spier- en gewrichtspijnen, allergiën, stress en burn-out tot chronische klachten…. noem het maar op. 

 

En… wat denkt u? Valt er bij u nog winst te behalen in meer gezondheid en vitaliteit?  

Durft u de uitdaging aan… dan bent u van harte welkom in mijn praktijk!